Locale Altele
Duminica, 28 Aprilie 2024
Dum, 28 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Bufonul regelui“ deschide duminică stagiunea teatrală
Teatrul de Nord Satu Mare  - Miercuri, 15 Septembrie 2010
Secţia română a Teatrului de Nord Satu Mare propune o stagiune teatrală bogată, cu spectacole din genuri dramatice diferite, pentru toate gusturile şi vârstele.

Deschiderea stagiunii va avea loc duminică 19 septembrie 2010, la ora 20.00, pe scena sălii mari, cu spectacolul Bufonul regelui - one-man-show cu Radu Botar, pe un scenariu din texte de W. Shakespeare şi Victor Eftimiu.

Acest spectacol a fost premiat la Gala Star Bacău: Premiul pentru cel mai bun one-man show şi Premiul publicului “Ştefan Iordache”.

Un spectacol care încearcă să vorbească direct despre nevoia de adevăr într-o lume în continuă alergare după facil şi derizoriu, într-o lume în care valorile sunt pervertite, o lume în care Omul generic este devorat de Homo-politicus. Simplitatea sufocată de stufos, lipsa de atitudine devenită modus vivendi iar libertatea de a spune "Nu" începe să fie considerată obrăznicie şi sfidare ceea ce impune pedepsirea ca atare; exemplar şi cu multă ură... Ei bine, NUUUUU!...“, a spus Radu Botar.

Spectacolul durează 50 de minute şi se joacă cu publicul pe scenă. Preţul unui bilet este 10 lei.

Teatrul de Nord participă la Festivalul Internaţional de Teatru Scurt de la Oradea cu spectacolul „Demoni” de Lars Norén, regia Ovidiu Caiţa, şi cu one-man-show–ul „Bufonul regelui”.
1667 vizite
Distribuie pe